Digitale skilte

Jeg er begyndt som frivillig i en idrætsklub og i den forbindelse har vi brug for nogle storskærme som kan stå og vise kampresultater og naturligvis reklarmer for slush ice og pommes frites (det er jo det vi sælger mest af – specielt til Juniorer).

Nå men i den forbindelse var jeg lidt rundt på det store Internet for at finde nogle der kunne levere nogle digitale skilte, jeg faldt hurtigt over et Dansk firma, faktisk fra Aalborg – de har et rigtigt godt system som kan bruges til vores formål. De er meget fleksible og ret billige i forhold til dem jeg ellers fandt. Det digitale skilte bliver det gamle fjernsyn fra opholdsrummet (som du sikkert husker fik vi nyt sponsoreret sidste forår i forbindelse med handelstandsforeningens messe).

Jeg har faktisk opnået en god dialog med det firma, det hedder GreenWeb og dem der har det er rigtig nemme at snakke med, så de kan varmt anbefales til andre sportsklubber som overvejer at lave lidt reklame via digitale skilte. Jeg har aldrig været så meget inde i marketing, men efter jeg kom i bestyrelsen her i klubben har jeg været nødt til at sætte mig lidt ind i det, vi har jo et samarbejde med lokalavisen og der er nogle forskellige ting der skal koordineres omkring annoncer, reklamer og helst så billigt som muligt 🙂 Jeg synes det er interessant og kan godt forstå at nogle vælger at arbejde med det – for det er da spændende.