Lækker desert med hjemmelavet is

Når man har gæster på besøg er det hver gang en bedrift at finde ud af hvad man skal servere til desert. Jeg har nu fundet ud af hvad det skal være og det er bare rigtigt populært.

Jeg har købt en ismaskine. Jeg tænkte at med de to weber griller vi har i forvejen så kunne der vel også blive til en lille ismaskine. Jeg har købt en der skal i fryseren først i 24 timer. Det lyder måske lidt omstændigt, men man vænner sig hurtigt til lige at panlægge lidt mere. Den kan lave 1½ liter lækker hjemmelavet is ad gangen, så nogle dage i forvejen plejer jeg lige at lave en vanille is og en is med chokoladestykker og nødder i. Så er der ikke et øje tørt når gæsterne skal have desert.

Jeg er så glad for den at jeg allerede har overvejet at opgradere den til en større model, en med kompressor så jeg ikke er afhængig af at den skal i fryseren i et døgn først. Her er det nemt at lave is “on-demand”. Jeg laver bare en ismasse og så har jeg et sprøgeskema under forretten, hvor folk kan vælge mellem to forskellige typer is, og vupti, den ene i den “gamle” model og en i den nye. Det er bare super nemt, og det tager kegler – hver gang.