Tilbud på tøj og mode

Forleden var jeg igen som sædvanligt ude på nettet for at shoppe, specielt tøj. Nu går jeg som i sikkert ved meget op i mode og er derfor altid på udkig efter hvad der rør sig.

Det er nu slet ikke mode eller tøj jeg vil skrive om, det er mere hvad jeg fandt på nettet. Jeg faldt over en side hvor der er samlet en masse tilbud fra forskellige webshops rundt omkring på nettet. Siden hedder www.itilbud.dk og har masser af tilbud – det bedste er at det er gratis og man skal ikke registrere sig so bruger, man skal bare lige cykle forbi og finde noget man kan bruge og så er man hurtigt videre.

Som jeg kunne forstå det på siden er det en win-win for både os kunder og webshoppene, da det er gratis for dem og de kan lave ligeså mange tilbud de vil. Som de også selv beskriver siden, så er det en gratis tilbudsavis – jeg er i hverfald solgt 🙂

Den bliver populær, der er andre der er begyndt at skrive om den gratis tilbudsavis. Det er også et super godt tilbud, både til  webshops og til os kunder.