Web-integrator

Moderne hjemmesider benytter en kombination af tekst, billeder, grafik, lyd, animation, dynamisk indhold til at fastholde en bruger og dermed kunne fange den besøgende på hjemmesiden og si sidste ende konvertere den besøgende fra en almindelig besøgende til en betalende besøgende. Som web integrator lærer man at integrere disse elementer i en avanceret web løsning. Der arbejdes også med navigationsdesign, billedbehandling og scanning og andre typer grafik under hele uddannelsen. Det er vigtigt at man kommer omkring alle sider af det at integrere visuelle elementer ind i en avanceret web løsning.

Af de lidt mere avancerede elementer skal der også læres omkring objektorienteret programmering, relationsdatabase og applikationsudvikling. Dette er en del af det at kunne kommunikere med andre i virksomheden omkring hvilke behov der er brug for i forbindelse med den avancerede internetløsning.

Da e-handel er en større del af den moderne internetverden benyttes der også tid til at opsætte, implementere og vedligeholde større e-handelsløsninger således du bliver en god sparringspartner for den ikke IT relaterede del af virksomheden.