Alarmsystemer – din sikkerhed i hjemmet

Pawel86 / Pixabay

Her i sommerperioden er der ikke den store interesse for at installere alarmsystemer i sit hus. Det skyldes primært at der nu er sommerferie og folk er meget mere hjemme, samtidig med at der er fuld gang i sommerhusene og disse ikke længere står ubeboet hen.

Der skal naturligvis mere end et enkelt alarmsystem til at holde de ubudne gæster væk. Men det er en god begyndelse, man skal huske på at det med alarmsystemer ikke nødvendigvis handler om at fange en indbrudstyv, men måskere mere om at forhindre at tyven vælger netop dit hus. Det er derfor mange sætter attrapper op, det kan være attrapkameraer eller blot klistermærker i vinduerne for at signalere at her i dette hus er der altså installeret en alarm.

Noget af det bedste alarmsystem får man med GSM alarmer, det er de type alarmer hvor man kan få alarmen til at sende en besked via mobilnettet til andre mobiltelefoner. Det betyder at man nemt kan opsætte et nabo-hjulpet vagtværn som nemt kan komme til hjælp hvis en alarm kommer. Det betyder at det er dig selv og et antal af naboer som kan få en besked hvis en alarm går i jeres hus. Det er langt billigere end at være koblet på en vagtcentral og have en vægter til at komme til assistance.

Det kan godt betale sig at investere i en alarm, der er mange forsikringsselskaber som tilbyder en billigere forsikring hvis man har et alarmsystem installeret. I langt de fleste tilfælde kan det selv klares, og der skal ikke engang noget specielt til for at montere en sådan alarm. Alt er klart til at blive hængt op, når det modtages.