Ny hjemmeside til håndværkeren

JOSBORNE_ / Pixabay

Er du håndværker og skal have en ny hjemmeside er der nogle ting du skal tænke over først. Det vigtigste er at du ikke bare hopper på den første og bedste telefonsælger som ringer til dig, men lige tænker dig om en ekstra gang. Der kan være mange penge at spare.

Hvis der er tale om et visitkort på nettet kan du nemt oprette det selv, det er ligetil og der er mange gratis videoer og bøger på nettet som kan hjælpe dig i gang. Du behøver ikke have specielle programmerings erfaringer. Det er ligetil og du kan nemt gøre det selv. Til din hjemmeside skal du bruge et webhotel. Webhotellet er det det sted hvor din hjemmeside bor på Internettet (ligesom et rigtigt hotel). Her er der også penge at spare, du kan finde rabatkoder over hele nettet. Den leverandør jeg foretrækker at bruge hedder UnoEuro og det er en god, stabil og billig leverandør af webhotel. Du kan finde et link en kuponkode til unoeuro her.

Hvis ikke du vil lave din hjemmeside selv, kan du altid få hjælp af et professionelt firma, her er GreenWeb nogle af de bedste og de har meget gode priser. De kan også hjælpe dig efterfølgende med at få flere kunder ind via din hjemmeside.

Der er forskel på hvor meget din hjemmeside skal kunne klare, men med en løsning fra GreenWeb med et UnoEuro webhotel er du meget langt. Du er hurtigt i gang med at få flere kunder ind fra nettet og på at skabe en bedre forretning