Få ramt på dit bytte med en afstandsmåler

klimkin / Pixabay

Få en unik mulighed for at bedømme afstanden til dit bytte når du er på jagt med en praktisk afstandsmåler.

Ved at benytte en god og præcis afstandsmåler kan du få en helt unik mulighed for at bedømme den præcise afstand til det bytte du har udset dig og på den måde få større mulighed for at vurdere præcis hvilket skud der giver dig den bedste mulighed for at ramme pletskud, hver gang. En afstandsmåler kan fungere på mange forskellige måder og kan have mange forskellige størrelser og udtryk.

Ofte er der dog især lagt vægt på at sørge for afstandsmåleren er så lille som muligt, så den passer lige ned i din lomme og på den med er let at have med i enhver jagt situation. I dag bliver de fleste afstandsmålere lavet med en laserstråle der kan bruges til at bedømme afstanden fra afstandsmåleren til det objekt du ønsker at kender afstanden til. Tidligere blev afstanden ofte bedømt via ultralyd, men da denne måling ikke er ligeså præcis som den laserstrålen kan tilbyde, har fungerer de fleste afstandsmålere i dag med laserstråler.

Gør golfturen lettere med en afstandsmåler

En afstandsmåler kan ofte fås i en kombination med en kikkert, således at du både har mulighed for at få et godt kig på dit bytte og få mulighed for at bedømme den præcise afstand til det med et og samme instrument, som endda passer perfekt ned i din lomme. På den måde kan du få mulighed for at gøre dit absolut bedste når du skal ud på jagt, så du kan være sikker på at få noget bytte med hjem. En afstandsmåler kan dog også med stor fordel bruges andre steder end på jagtmarken.

Det kan eksempelvis også være en stor fordel at have en afstandsmåler med når du skal ud på golfbanen, på den måde kan du nemlig få en unik mulighed for at få en helt præcis ide om hvor langt der er til det hul du nakker at ramme og dermed få langt større mulighed for at tage den korrekte beslutning om hvilket slag og hvilken kølle du har behov for.