Boligadvokater

Der er så mange advokater i Odense, at jeg simpelthen ikke kan bestemme mig for, hvem jeg skal bruge. Jeg har nemlig brug for en advokat, som kan hjælpe mig med at få et køb af hus i stand. Jeg kan se på deres hjemmesider, at de kan alle ting. Ja, det er jeg ikke i tvivl om, at de kan. Jeg vil bare have en advokat, som er god til hushandler.

Jeg har nemlig fundet en lille landejendom, som er utroligt charmerende, og som vil være perfekt til mit nye projekt: ’Bolighaj’ i Odense og omegn. Jeg lever af at udleje ejendomme, som jeg køber billigt, sætter godt i stand og lejer ud til folk, som ikke vil bo i dyre boliger.

Advokat i Odense

Jeg begår ikke økonomisk kriminalitet. Alt bliver registreret, som det skal i overensstemmelse med udlejeloven. Jeg vil bare gerne have en advokat i Odense, hvor jeg bor, som kan hjælpe mig med alle de sager, der kan opstå.
Det er nemlig sådan, at når man som privat forretningskvinde lever af at leje boliger ud, så kan det let misforstås af mulige, kommende lejere, hvad jeg egentlig gør. Ofte bliver jeg mødt med spørgsmål om, hvorfor jeg lejer boligen ud, hvem har sat den i stand, hvorfor skal den lejes ud nu, eller lignende. Der ligger altid en undertone i spørgsmålene om, at jeg gør noget skummelt, fordi jeg er kvinde.

Sagen er, at vi her i omegnen af Odense har haft nogle skumle cases, hvor folk har misbrugt lejeloven og udlejet boliger til uhørt høje priser. Netop fordi vi er tæt på byen.
Sådan er det ikke hos mig. Jeg er ikke økonomisk kriminel, ej heller vil jeg udnytte folk, som har brug for en billig bolig. Jeg vil bare gerne nyde min hverdag med at sætte boliger, som er forfaldet, og som er billige, i stand, så de kan blive til anstændige boliger for familier, der ikke har mange penge.

Mit liv er design. Jeg kan lide godt design, men faktisk, så kan jeg lige så godt lide at sætte boligerne i stand. Og leje dem ud. Jeg er nemlig ikke god til at sælge mig selv som designer. Jeg er dygtig til mit fag og kan forvandle et værelse fra at være et usselt, mørkt rum til at blive et hypermoderne og funktionelt rum på 2 dage. Jeg skal bare have lov til at se lyset, som falder ind i det.

Men det her med at stå med en potentiel lejer, som er mistænksom, fordi jeg er kvinde, og fordi han eller hun tænker på de her sager, vi har haft, gør, at jeg simpelthen er nødt til at finde en advokat i Odense området, så jeg kan bede ham eller hende om at fortælle lejeren, at alt er ok. Der er ikke grund til at bekymre sig.

Hvis jeg kan finde sådan en advokat, som vil gøre det for mig, så vil jeg være rigtig glad, fordi jeg så kan bruge min energi på at istandsætte flere små boliger.

Danmarks bedste boligadvokat

Det skal derfor være advokater, der har forstand på bolighandler som for eksempel disse: https://bjsj.dk/boligadvokat/