Københavns mødelokaler

Vi har en god virksomhed, og der bliver gjort meget for alle medarbejderne. Ledelsen forsøger at lave mange arrangementer, som vi kan deltage i, hvis vi vil. De laver ofte fyraftensmøder, som handler om alt muligt. Den ene gang kan det være et foredrag med efterfølgende diskussion. En anden gang kan det være ren diskussion omkring problemer, vi løser for virksomheden.
Jeg hjælper tit ledelsen med at finde et passende mødelokale, som passer til antallet af deltagere. Intet er værre end at holde et fyraftensmøde for 7 personer i et lokale, som er bygget til 50. Tætheden forsvinder.

Gode mødefaciliteter

Lige nu leder jeg efter mødelokaler i København. Det er ikke så nemt at finde. Man skal være tidligt ude. Og så skal det helst ligge centralt, og tæt på offentlige transportmidler, så folk nemt kan komme dertil. Jeg har googlet ’ mødelokaler København ’ og har fået en liste frem. Jeg kigger på faciliteterne og priserne, de tilbyder. Nogle af dem ligger lidt for langt væk, ude på Amager. Andre ligger inde i Frederiksstaden. Der er stor prisforskel. Det næste møde, vi holder, bliver med et foredrag om, hvordan hjernen fungerer. Det bliver spændende, og vi har allerede 30 tilmeldinger. Så jeg skal finde et mellemstort lokale.

Jeg har talt med foredragsholderen. Han har ikke brug for flipover eller et whiteboard, men vil gerne have en projektor, så han kan illustrere foredraget. Jeg har hørt ham for et års tid siden – han er supergod til at formidle sin videnskab. Hjerneforskeren.

Et af kursuscentrene, jeg har fundet, ser rigtig godt ud. Dejlige, lyse lokaler og kaffen er inkluderet i prisen. De har dog ikke et ledigt lokale i den størrelse, som jeg har brug for på den bestemte dato. Øv. Jeg ville ellers godt have brugt dem. De har rigtigt gode anmeldelser. Jeg spørger dem, om der kan være en chance for en aflysning af et andet arrangement, de huser den dag. Pigen, jeg taler med, mener, at det vil der nok ikke være, men hun vil da gerne give mig besked, hvis det skulle ske.

Jeg kontakter det næste sted på min liste. Jo, de har et lokale, som er passende til ca. 40 personer. Kan vi mon bruge det? Det kan vi blive nødt til, tænker jeg. De tager dog ekstra for kaffe og vand. Ikke så meget, men per person. Så løber det alligevel lidt op.

Vi aftaler, at jeg besøger dem for at se lokalet. Jeg har lært, at det er en god idé at tjekke det, før jeg booker det. Der kan nemlig godt ske det, at noget af udstyret, de reklamerer med, at de stiller til rådighed, ikke fungerer. Det er altså pinligt at stå og skulle forsøge at få en defekt projektor til at fungere. Eller hvis deres wi-fi er for svagt. Alle vil jo gerne være online hele tiden. Undtagen min chef. Det gider han ikke. Det har han mig til at være for ham.

Mødelokalet i udkanten af København ligger fint i forhold til offentlig transport. Der er også en stor parkeringsplads, som er gratis. Det er en fordel. Udstyret virker fint nok. Jeg booker det til foredraget.