Låsesmed

Låsesmed er et håndværk, der har eksisteret i århundreder, og det er i en konstant og fortsat udvikling. Tænk blot på udviklingen fra store og alt andet end sikre låse i forrige århundrede til nutidens biometriske løsninger, kodbare låse og tyverisikring af forskellig art. Og som i de fleste andre håndværksfag gælder det bare om enten at følge med eller bukke under for udviklingen.

Moderne låsesmed i København

Et forrygende godt eksempel på det med at følge med – jamen det er uden tvivl firmaet Den Cyklende Låsesmed i København.

Ikke blot transporteres firmaet rundt på en specialbygget ladcykel med værkstedet monteret – men brugen af moderne teknologi til tilbudsgivning er et hit. Ikke mindst hos de private kunder, som ellers ofte er forsømte af hovedstandens mange låsesmede.

Ved hjælp af en smartphone kan en intersseret kunde tage et par billeder af den lås / de låse, de gerne vil have omkodet, udskiftet eller repareret, sende dem via SMS til låsesmeden – og han kvitterer så med et tilbud med en fast pris.

Nemmere bliver det næppe – og kunderne elsker det. På den måde slipper de for overraskelser i form af forhøjet pris, når først opgaven er udført. Og det er desværre en ikke helt ukendt praksis i branchen.

Dækker hele København

Firmaet dækker i øvrigt hele det indre København inklusiv Amager – som for eksempel:

En låsesmed – og ikke mindst i storbyen København med dens mange boliger og erhvervslokaler – arbejder med både oplukning, udskiftning af låse, omkodning af låse og med tyverisikring, hvor moderne og sikre dørlåse jo er en ganske væsentlig del.