One night in Bangkok

Drømmen gik endelig i opfyldelse. Vi skal rejse langt væk her i foråret. Vi plejer at tage sommerferie meget tidligt, så vi kan få lov til at blive hjemme, når alle andre er væk på sommerferie i juli måned. Når de er væk, så er vi her. Derfor rejser vi gerne på sommerferie allerede i april måned. Eller lidt senere eller tidligere – sådan lidt i forbindelse med påsken. I år skal vi så til Thailand. Og jeg er ved at finde billige flybilletter til Bangkok, så vi kan få dem booket i tide, og planlægge resten af ferien derude i god ro og mag. Vi har mange ting på hjertet, som vi gerne vil opleve, når vi kommer til Bangkok.

Byen med de mange oplevelser

Det første, vi gerne vil, er at opleve selve byen. Den er vistnok meget stor og uorganiseret. Vi har dog det indtryk, at det er forholdsvist nemt at komme rundt. Og måske har det noget at gøre med floden og kanalerne, som gennemskærer byen.
Vi glæder os også til bare at skulle spise autentisk thailandsk mad. Streetfood og den slags. Uden at være forpligtiget til at være klædt på til besøg på restauranter. Mest af alt så glæder vi os til at opleve thaierne. Det siges, at det er et meget sammensat folk. At de er meget venlige, og vil gøre alt, hvad de kan, for at besøgende føler sig hjemme.

Rundt med bus

Det bliver en rigtig spændende tur. Vi skal flyve til Bangkok, men vi skal også rejse med bus rundt i landet. Først nordpå og så sydpå. Vi vil nå det hele – og det ved vi på forhånd, at det kan vi nok ikke. Men vi er åbne, og hvis vi ikke når at komme ned sydpå, ja, så må vi jo bare booke nye flybilletter til Bangkok til efteråret og, så fortsætte eventyret derfra sydpå.

Hvor er det bare skønt, at det er blevet så nemt at købe flybilletter online. Og billigt da også! Hvis man er til den type rejser, er det faktisk også nemmere end nogensinde før at finde for eksempel afbudsrejser online – se her.